TERVETULOA

AUTAMME SINUA:

METSÄNHOIDOSSA, PUUNKAADOSSA SEKÄ RAIVAUKSESSA

Teemme manuaalisia metsänhoitotöitä, metsän harvennuksia, puunkaatoja, istutusta jne.

041 4331012 / MARTIN

PALVELUT

TARJOAMAMME PALVELUT

METSÄNHOITO

METSÄNHOITO

Toteutamme manuaaliset metsätyöt: raivaukset, istutukset, harvennukset sekä esivalmistelut ennen metsäkoneen saapumista kohteeseen.

PUUTARHA

Yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa voimme kaataa puita mitä hankalimmissa paikoissa. Meiltä saat myös puiden leikkauspalvelut.

TONTIN RAIVAUS

TONTIN RAIVAUS

Kaadamme puut tontilta, kuljetamme ne pois ja suoritamme myös kantojen jyrsinnät.

MEISTÄ

MEIHIN VOIT LUOTTAA

Skogsservice M. Björk perustettiin vuonna 2015. Ensisijainen tavoitteemme on aina pitää lupauksemme ja olla täsmällisiä. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin ja vahvuutemme perustuu siihen, että teemme yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa. Yhteistyön kautta pystymme jopa hoitamaan mitä hankalimmat puun kaadot. Kevättalvella 2019 meillä oli runsaasti toimeksiantoja talven myrskyn jäljiltä.

MIKSI

KÄYTTÄISIT JUURI MEIDÄN PALVELUITA

1.

KOULUTETTU METSÄPALVELUYRITTÄJÄ

Martin Björk on suorittanut YA:n metsäpalveluyrittäjän koulutuksen. Martinilla on myös luonnonhoitokortti, joka on todistus luonnonhoidon osaamisesta. Koulutusten ansiosta hänellä on laaja-alainen osaaminen talousmetsän hoitamisesta. Martin hallitsee niin metsälakien periaatteet, metsänhoitosuositukset kuin metsäsertifioinnin.

2.

LAATU

Yrityksen tärkeimpiä periaatteita ovat lupausten pitäminen ja laadukkaan palvelun tuottaminen.  Yrityksen mottona ovat tyytyväiset asiakkaat ja täsmällisyys.

3.

Yhteistyö muiden pohjalaisten yritysten kanssa kasvattaa yrityksen palveluvalikoimaa. Yhteistyön ansiosta pystymme ottamaan vastaan suurempia toimeksiantoja, joista asiakkaamme hyötyvät.

Castor Tree Works on meidän isoin yhteistyökumppani. 

MUUTAMA POIMINTA

VIIMEAIKAISISTA TOIMEKSIANNOISTAMME

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Toimimme noin 50 km säteellä Vaasasta.

tai soita

041 4331012

SKOGSSERVICE MARTIN BJÖRK